over mij

Doopnamen: Ivo Jozef Hubertina
Voornaam: Ivo
Achternaam: Habets
Geboortedatum: 4 augustus 1991
Geboorteplaats: Heerlen


Zoals hierboven te lezen ben ik geboren in Heerlen. Echter kom ik daar eigenlijk niet vandaan. Vanaf mijn geboorte tot en met mijn 17e levensjaar woonde ik in Kerkrade. Hier heb ik na het afronden van mijn basisschool (Basisschool Domaniale) met succes binnen 6 jaar mijn VWO-diploma gehaald bij College Rolduc.

Net voordat ik 18 werd (eind juli 2009) nam ik mijn intrek in Tilburg. Een stad waar ik mij thuis voel. Hier heb ik een zelfstandig leven weten op te bouwen. In 2011 ben ik aan mijn huidige studie (Bouwmanagement en Vastgoed) begonnen, welke ik in 2015 verwacht af te ronden. Mijn interesse voor vastgoed was er al langer. De fascinatie voor nieuwe en uitdagende gebouwen, maar ook voor monumentale gebouwen. Het voelt als een eer om als laatste lichting onder de naam College Rolduc de school te hebben mogen verlaten. Rolduc in Kerkrade, is het oudste en grootste abdijcomplex van de Benelux en staat op de Wereld erfgoedlijst van UNESCO. Mijn middelbare school maakte deel uit van dit prachtige complex.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd geniet ik van vele leuke dingen. Uitstapjes met vrienden en familie staan daarom bijna wekelijks in mijn agenda. Zo bezoek ik graag dierentuinen, de bioscoop, pretparken en musea. Verder vind ik het fijn om af en toe ertussen uit te kunnen voor 1 of 2 dagen te ontspannen. Hieronder staan een aantal foto's die mijn interess


Mijn Curriculum Vitae kan ik u op aanvraag toesturen, neem hiervoor contact met mij op.