Ervaring

Op deze pagina staan ervaringen die ik heb opgedaan in het kader van mijn toekomstig beroepsveld. Dit betreft tot op heden mijn stages in het tweede leerjaar. In 2014 zal hier een volgend hoofdstuk aan worden toegevoegd, bij het volgen van mijn volgende stage.

Beroepsspecifieke stage
In het derde jaar van mijn opleiding heb ik van januari tot en met begin juli 2014 stage gelopen bij woningcorporatie Casade te Waalwijk. Casade zat tijdens mijn stage in een fusietraject met de corporaties Slagenland en Vieya. Voor mij was dit een interessante situatie om in terecht te komen, gezien dit ervoor gezorgd heeft dat ik meer heb kunnen zien dan alleen Casade zelf.

Tijdens deze stage ben ik vaardig geworden met programma's als StraVIS en EPAview, daarnaast heb ik een cursus energielabel toekenning voor woningen volgens EPA mogen volgen.

 

Oriënterende stages
In het kader van mijn opleiding bouwmanagement en vastgoed op Avans Hogeschool te Tilburg heb ik vanaf 27 augustus 2012 tot en met 25 januari 2013 stage gelopen bij TBV Wonen.

TBV Wonen is een dynamische woningcorporatie gelegen aan Spoorlaan 430 te Tilburg. Ik heb in mijn stageperiode de veelzijdigheid van een woningcorporatie leren kennen. Daarbij de prettige sfeer die er heerst binnen TBV Wonen zeker niet vergeten.

 

Stage 1 Afdeling Vastgoed: Projectontwikkeling en  nieuwbouw
Periode: 27 augustus tot en met 2 november 2012

Stagebegeleider: Dhr. Ir. F. Lee
Project: Talent Square Tilburg

 

 

 

 

Stage 2 Afdeling Vastgoed: Onderhoudsbedrijf
Periode: 5 november 2012 tot en met 27 januari 2013

Stagebegeleider: Dhr. F. De Boer
Renovatie projecten: Berkdijk en Oud Groenewoud Tilburg
Opzichter Eric Vos (CBB Arnhem)

 

 

 

Voor de gemaakte stageopdrachten zie projecten

Foto's afkomstig van TBV Wonen.