Competenties

''Competenties zijn specifieke, persoonsgebonden eigenschappen die tot uiting komen in succesvol gedrag.'' Op deze pagina's zijn mijn competenties, of ook wel kwaliteiten, die ik bezit te vinden.

Sociaal en spontaan
Over het algemeen ben ik zeer sociaal en kom ik snel in contact met anderen. Belangrijk voor het onderhouden van contacten.

Zorgvuldig en kritisch
Ik ga bij het maken van opdrachten zorgvuldig te werk. Als ik iets ga doen, tracht ik van tevoren goed voor ogen te hebben wat ik ga doen. Daarbij ben ik ook kritisch, iets wat voor mij samenhangt met zorgvuldig zijn. Bij het doen van dingen of maken van opdrachten kijk ik kritisch naar wat ik doe of het resultaat wat ik oplever. In het dagelijks leven heb ik dan ook een kritische blik op dingen.

Behulpzaam en samenwerken
Als het kan probeer ik anderen te helpen waar nodig. Behulpzaam en samenwerken zijn competenties die voor mij samenvallen. Samenwerken is elkaar helpen bij een opdracht, dus behulpzaam zijn naar een ander bij een opdracht kan dan ook erg belangrijk zijn.

Doorzettingsvermogen en resultaatgericht
In het dagelijks leven en op school zal ik niet snel opgeven. Ik probeer altijd door een hoge inzet het beste resultaat te behalen. Doorzetten is belangrijk voor mij, om ondanks tegenslagen verder te gaan.

Vaardigheden

- Microsoft Word
- Microsoft Excel
- StraVIS
- EPAview